top of page

Akıllı Enerji ( Evrenin Enerjisi)

Güncelleme tarihi: 21 Ara 2023

Tüm gücünü toplayıp bir anda yüklendi tekerleğe ve hareket ettirmişti arabasını. Ama bu hareketle bozulan dengesini zar zor toparlayabilmişti nihayet. Devam etti yoluna. Bir anda ismini duydu çok yakınında, elleri ile baktığında sevinç kaplamıştı içini. Uzun yıllar geçse de dostunun ellerinden akan sevgiyi tanımamasına imkan yoktu. En sevdiği dostu ve hayat arkadaşı yanındaydı. Birlikte devam ettiler yaşlı ağaçların arasından süzülen yola. Geçmişi konuştular neler biriktirdiklerini anlattılar. Ama değişmeyen tek şeyin aralarında sevgi olduğunda hemfikirdi ikisi de. Dile kolay 55 yıl boyunca çok güzel anılar biriktirmişlerdi.

Dönüş yoluna geçtiler yorgun bedenleri, programını tamamlamış ruhları ve anılarından kalan en değerli şeyi SEVGİ ‘yi aralarına alarak. Telaşla eve yetişmeye çalışan arkadaşları vardı dönüş yolunda. Hepsinin ayrı hikayeleri ve anıları vardı. Nihayet eve geldiler ve odalarına çıkarıp tekerlekli sandalyeden yatağına yatmasına yardım eden görevlilere teşekkür ederek dinlenmeye geçtiler. Birbirlerine “iyi uykular” derken bile sonsuz sevgileri ışıldıyordu odalarında. Sonra ikisi de uyanmayacakları bir uykuya daldılar. Evet çocuklarından uzak huzur evinde son geceleriydi.

Sevgili Dostlar, madde aleminde deneyimlerden kazandığımız erdemler ruhun alanını doldurarak , alanını genişletmesini amaçlar. Yani asıl olan ruhun tekamülüdür. Bu dünyada yaşadığımız ve sahip olduğumuzu sandığımız her şeyden geriye kalan sadece kazandığımız erdemlerdir.

İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, dışından bu gözle bakmayı başardığınızda şer gibi görünen olayın içerisindeki hayrı görebilirsiniz. Zaten bütün amaç budur. Bu durumun özünü idrak edip ruha hizmet etmektir.

Hayatınızda tekrara girmiş olaylara bakın. Bu olayların tekrar etmesinin sebebi içerisindeki özü idrak edemediğinizden kaynaklanmaktadır. “İyi de nasıl idrak edeceğiz ?” sorunuzu duyuyorum. Elbette kolay değil. Öncelikle fiziksel bedenimizi yöneten enerji bedenimizin farkına varmamız gerekiyor. Düşüncelerinizin de bir enerjisi olduğunu ve enerji bedeninizde kayıtlarının tutulduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu kayıtların olumlu ve olumsuz bir arada tutulduğunu, farklı frekanslarda bir arada durduğunu, ve bu farklı frekanslar ana frekans dengesini bozarak enerji bedeninizin çalışmasına zarar verdiğini bilmeniz gerekir.

Evrenin enerjisini kullanmayı öğrenerek, enerji bedeninizdeki tüm dengesizlikleri sadece bir uyumlama ile fazla bir bilgiye sahip olmadan da düzeltebilirsiniz. Çünkü bağlandığınız enerji kozmik zekaya bağlı sizden daha akıllı ve nereye ne kadar gitmesi gerektiğini bilen bir enerjidir. Bu ilk adımı atarak aldığınız uyumlama ile yapacağınız enerji beden dengesi artık sizin evrim yolundaki yolculuğunuza rehber olacaktır. Gerisi yolda önünüze çıkacaktır. Niyetinizi saf ve temiz tuttuğunuz sürece sizin önünüze tüm kolaylıkları serilecektir.

Evrim Yolunuz açık olsun.

Zeki GÖNDEN


evrenin enerjisi

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page