top of page

Herşey Çekimin ve İtmenin Simyasıdır

Güncelleme tarihi: 4 Oca

Üniversiteyi bitirip, madde alemindeki öğretilerle uğraşmak tam 20 yılımı almıştı. Sınıf arkadaşlarımdan biri ile karşılaştığımda bunu farketmiştim. 20 yıldır neredeyse hiçbiriyle görüşmemiştik. Herkesin yolları ayrılmış onlar da madde aleminde kendi programlarında ilerliyordu. Sanırım 45 li yaşlardan sonra insanlar eski arkadaşlarını göresi gelir. Biz de bu niyetle bir buluşma düzenledik . Fakat 55 kişilik sınıftan sadece 4 kişi bir araya gelebildik. Ama benim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Üniversite hayatımızda en çok birlikte vakit geçirdiğim arkadaşım ruhsal konulardan bahsediyor ve anlattığı her şey benim sanki bildiğim ve bana heyecan veren konulardı. Benim için ruhsal alemin kapılarının aralandığı gündü. Çünkü o günden sonra ruhsal eğitimler almaya başladım ve bu gün artık eğitimler verip, bireysel seanslar yapıyorum, insanların uyanışına ve farkındalığına hizmet etmek misyonu niyetiyle.

Eminim hepinizin önüne böyle kapılar açılmış ya da açılacaktır. Ya bir arkadaşınız vesile olacak, ya sosyal medyada bir gönderi, ya bir rüyanız. Bu dünyaya gelirken neleri öğrenmeniz gerektiği konusunda bir plan dahilinde geldiniz. Bu dersleri geçip edineceğimiz erdemler ile ruhun alanını doldurup genişleterek ruhun tekamülü dediğimiz süreci gerçekleştirmek için buradayız. Bilgi bu dünyadaki en değerli hazinedir. Öte alemde madde yoktur. Bu dünyada sahip olup öte aleme götürebileceğiniz tek şey kazandığınız erdemler ve öz bilgilerdir.

Madde alemindeki bu yoğunluk seviyesinin ana prensibi kutbiyettir. Kötü olmadan iyi , acı olmadan mutluluğu anlayamayışımızın sebebi budur. İşte tam bu noktada pozitif kutbiyette kalabilme başarısını göstermemiz gerekiyor. Bu yoğunluğun ana sınavları KORKU-KEDER-KİBİR. Bu 3K dan gelecek tüm sınavları atlatmamız gerekiyor.

Fizik bedenimizin etrafında bir enerji bedenimiz vardır ve aslında tüm bedeni yöneten bu enerji bedendir. Vücut dinlenmeye geçtiğinde gün içerisinde yaşanılan herşey enerji bedene kayıt olur. Enerji bedenin bakımı dinlenme esnasında yapılır ve evrenin enerjisi ile beslenir, enerji depolaması yapılır. Ruhsal yolculuğa yeni başlayan herkese öncelikle Reiki uyumlaması almalarını tavsiye etmemizin en önemli sebebi budur. Çünkü reiki uyumlaması alan herkes Evrenin Enerji kanalına bağlanma ve her niyet ettiğinde bu kanalın sonsuz enerjisini kullanma imkanı bulur. Böylece Evrenin Enerjisinden daha çok faydalanma şansı olur. Enerji bedeni bu enerji sayesinde dengeye geldiğinde de kişinin pozitif kutbiyete olan yakınlığı artar. Bu frekansının yükselmesi demektir. Artık hayatına daha pozitif insanlar ve olaylar çekmeye başlar.

Herşey çekimin ve itmenin Simyasıdır.

Sevgiyle kalın.

Zeki GÖNDEN

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page