top of page

Mucizeni Keşfet




İnsanın fizik bedeni olduğu gibi gözle görmediğimiz enerji bedeni de vardır. Enerji beden kendine özgü elektromanyetik yapısı ve haberleşme protokolleri olan bir sistemdir. Enerji bedenler ince bedenler dediğimiz alt kısımlardan oluşur. Çakra olarak adlandırdığımız merkezler enerji bedenlerin ana kısımlarıdır. Çakralar farklı frekans ve manyetik alanlardan oluşur ve fizik bedenin organlarının yönetimini aralarında paylaşmışlardır. Enerji bedenler çakralar sayesinde herşeyin kaydını tutarlar. Yaşadıklarımız , duygularımız , sevinçlerimiz , üzüntülerimiz , düşüncelerimiz v.s.

Yaşadığımız alemde henüz madde olmamış ve gözle göremediğimiz ( amorf madde ya da eter olarak da isimlendirilen) bir yarı madde vardır. Madde aleminde var olan herşeyin aldığı bir tesir vardır. Canlanma da diyebileceğimiz bir durum olmadan, yani yüksek seviyelerden bir tesir gelmeden yarı madde maddeye dönüşüp var olamaz. Çünkü yarı madde dengede ve durağan haldedir. Denge halinin bozulmasını sağlayacak programlı ( ne yapacağını bilen ) bir tesir olmadan madde olamaz.

Düşüncelerimiz de bir enerjidir ve hızla madde aleminde tezahür etmek için gerekli oluşumu yapar . Artık onu tezhür ettirecek bir etki veya tetiklemeye ihtiyaç duyar. Bu tezahürü siz de gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapabilmek için tezahür ettirme konusunda biraz çalışmanız gerekecektir.

Günlük hayatımızda bizi tehlikerlerden koruyan, vücudun motor hareketlerini yöneten sol beyin aktif iken sağ beyin ise iki şekilde aktif olur . Birincisi uyku durumuna geçmeden önce ama vücut dinlenme durumuna geçtiğinde , İkincisi ise bilinçli olarak beynin çalışma frekansını düşürürerek sağ beyni aktif etmektir.

Sol beyin aktif iken beyin 14 Herz ve üzerinde bir frekans ile titreşir. Buna BETA deriz. Beyin titreşimini  7-14 hertz arasına düşürdüğünde ALFA , 4-7 Hertz ‘ e düşürdüğünde TETA deiğimiz seviyedir.

MÜCİZE’ ye hazır mısınız ?

Bir takım teknikleri öğrenip pratik yaptıktan sonra beyin frekanslarınızı yönetmeyi öğrenebilirsiniz .

Sağ beyninizi daha aktif hale getirdiğinizde yani ALFA yada TETA frekansında titreşimini sağladığınızda MESAFE ve ZAMAN ın üzerindeki katmanda hareket etme şansına sahip oluyorsunuz.

 

Bu alanda neler yapabilrsiniz ?

Hiç tanımadığınız ve çok uzakta olan birinin beden taramasını yapıp hangi organlarında problem var tespit edebilirsiniz.

Hiç tanımadığınız birine ait bir eşyayı elinize alıp , o kişi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Kendi yaşamınızda geçmişe doğru yolculuk yapıp , travmalarınızı şifalandırabilir ve böylece geleceğinizi de şifalandırabilirsiniz.

Herhangi bir sorununuzun çözümünü bulmak için çalışabilirsiniz.

Aklınıza gelen her konuda sezgiselliğinizi kullanarak yaşamınızı yöneten pozisyonuna geçebilirsiniz.

Ziyaret ettiğiniz yerlerin o anki ve geçmiş zamandaki durumları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hayatta olmayan yakınlarınız veya ünlü kişiler ile iletişim kurabilirsiniz.

Bitkilerle ve hayvanlarla iletişim kurabilirsiniz.

Yani alan ve zaman zincirlerinden kurtulabilirsiniz ...

TÜM BUNLARI herkes öğrenebilir ve uygulayabilir. Sen zaten çok yetenekli bir varlıksın, sadece imkansızlık inançları ile yüklendiğin için bunun farkında değilsin. Uyanış bu farkındalığı elde etmeye başladığın andır.


18.05.2024

 

 

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page